Logo Hedgeworld kant en klaar haagHedgeworld
Oostkanaalweg 2a | 2445BA Aarlanderveen | Tel: 0172 - 475502

Bel direct 0172 - 475502


kant en klaar haag

De mooiste kant en klaar haag bestelt u bij Hedgeworld.nl! Grote voorraad kant en klaar hagen, Lage verzendkosten, Lage prijs, hoge kwaliteit!, Groeigarantie


kant en klaar haag

KANT EN KLAAR HAAG
01-07-2020

De kant en klaar haag is een volgroeide haag die makkelijk zelf te planten is.

De prijzen van de kant en klaar hagen varieren, maar Hedgeworld is altijd de goedkoopste.

Bent u ook gesteld op uw privacy en houdt u van groen? Dan is een Kant en Klaar Haag iets voor u! Een nadeel van een haag is dat men vaak moet wachten tot deze genoeg gegroeid is en tegen inkijk beschermd. Veel mensen kiezen daarom vaak voor een houten schutting of stenen muur. Met de Kant en Klaar Haag is dit voorbij. De hagen kunnen snel geplaatst worden en zien er daarna uit alsof deze er al eeuwen staan.

Hedgeworld.nl levert rechtstreeks aan Hoveniers en aan de groothandel. Heeft u als hovenier klanten voor een hedera haag neem dan contact op met Hedgeworld, wij maken graag een speciale afspraak met u of uw bedrijf. De kant en klaar hagen kunnen door ons bezorgd worden of opgehaald in ons afhaalcentrum.

De soorten kant en klaar hagen
In de volksmond noemt men de kant en klaar haag ook wel kant en klare heggen. Op de pagina soorten ziet u de beschrijving voor het planten van de kant en klaar haag. Hedgeworld.nl is leverancier van de kant en klaar haag, u kunt ze bij ons bestellen. De kant en klare haag is makkelijk te snoeien met een heggeschaar, het snoeien doe je 2 maal per jaar. De meeste kant en klare hagen zijn niet gevoelig voor ziektes en groeien makkelijk. De kant en klaar haag kan je hele jaar door planten. Hedgeworld.nl is het verkoopadres voor uw kant en klaar haag.

Projecten met de kant en klaar haag

IN NO-TIME EEN HELE GROENE WAND
10 november, 2015

Deze fietsenstalling in aanbouw in hartje Rotterdam kreeg in één keer een vriendelijke uitstraling met al dat groen te midden van al dat beton en steen midden in de stad. Het mooie van de Hedera heg is dat deze het hele jaar groen blijft, dus ook in de grauwe winter zorgt deze groene wand voor een beetje kleur in de stad.

De kant en klaar hagen worden door ons in bakken gekweekt, met daaraan een verticaal rek van 120 centimeter breed en 180 centimeter hoog en zijn helemaal volgroeid.

Voor wie snel uit de wind en beschut in de tuin wil zitten en direct privacy wil genereren, zijn deze kant en klaar hagen de perfecte keuze. De bakken bestaan uit twee inlegvellen welke u aan weerskanten eruit kunt trekken om de kant en klaar haag vervolgens direct te kunnen planten.

De Hedera (klimop) plant is een zeer geschikte plant als tuinafscheiding en groeit in alle grondsoorten. Ze zijn winterhard en wintergroen of -bont. Daarnaast zijn ze als decoratie, voor een schutting, schuur of muur ook zeer geschiktDe voordelen van onze kant en klaar heggen

Eenvoudig te snoeien
Volgroeid
Besparing van tijd
Direct een afscheiding
Direct privacy
Gemak en eenvoud
Snel resultaat
Groenblijvend


Voor meer informatie bekijkt u onze informatie pagina of onze andere services

Neem vrijblijvend contact met ons op