Logo Hedgeworld kant en klaar haag HengeloHedgeworld
Oostkanaalweg 2a | 2445BA Aarlanderveen | Tel: 0172 - 475502

Bel direct 0172 - 475502


kant en klaar haag Hengelo

De mooiste kant en klaar haag van Hengelo bestelt u bij Hedgeworld! Grote voorraad kant en klaar hagen, hoge kwaliteit!


kant en klaar haag Hengelo

KANT EN KLAAR HAAG HENGELO
03-05-2021

Kant en klaar haag, direct een strakke groene afscheiding

De kant en klaar haag is een volgroeide haag die makkelijk zelf te planten is. De prijzen van de kant en klaar hagen varieren, maar Hedgeworld is altijd de goedkoopste van Hengelo en omstreken. Wilt uw privacy en houdt u van groen? Dan is een Kant en Klaar Haag iets voor u! Een nadeel van een haag is dat men vaak moet wachten tot deze genoeg gegroeid is en tegen inkijk beschermd. Veel mensen kiezen daarom vaak voor een houten schutting of stenen muur. Met de Kant en Klaar Haag is dit voorbij. De haag wordt snel geplaatst met als voordeel dat het lijkt alsof deze er al eeuwen staat.

Hedgeworld.nl levert rechtstreeks aan hoveniers en aan de groothandel in de omgeving van Hengelo. Heeft u als hovenier klanten voor een hedera haag neem dan contact op met Hedgeworld, wij maken graag een speciale afspraak met u of uw bedrijf. De kant en klaar hagen kunnen door ons bezorgd worden in Hengelo en omstreken of opgehaald in ons afhaalcentrum. Wij leveren ook kant en klaar hagen in Borne, Haaksbergen, Doetinchem, Oldenzaal, en Delden.

De soorten kant en klaar hagen
In de volksmond noemt men de kant en klaar haag ook wel kant en klaar heggen. Op de pagina soorten kant en klaar hagen ziet u de beschrijving voor het planten van de kant en klaar haag. Hedgeworld.nl is de leverancier van de kant en klaar heggen in Hengelo, u kunt ze bij ons bestellen. De kant en klaar haag is makkelijk te snoeien met een heggenschaar, het snoeien doe je 2 a 3 maal per jaar. De meeste kant en klare hagen zijn niet gevoelig voor ziektes en groeien makkelijk. De kant en klaar haag kan je hele jaar door in Hengelo planten. Hedgeworld.nl is voor Hengelo het verkoopadres voor uw kant en klaar haag.

Projecten met kant en klaar (hedera) hagen

Kant en klaar haag bij fietsenstalling Rotterdam

IN MUM VAN TIJD EEN HELE GROENE WAND

Deze fietsenstalling in aanbouw in het hartje van Rotterdam kreeg in één keer een vriendelijke uitstraling met al dat groen te midden van het beton en steen midden in de stad. Het mooie van de Hedera heg is dat deze het hele jaar groen blijft, dus ook in de grauwe winter zorgt deze groene wand voor kleur in de stad.

Wanneer kunt u een klant en klaar haag planten?
De Kant en Klaar Hagen kunnen het gehele jaar worden geplaatst behalve wanneer het vriest.
De kant en klaar hagen worden door ons in bakken gekweekt, met daaraan een verticaal rek van 120 centimeter breed en 180 centimeter hoog en zijn helemaal volgroeid.

Voor wie snel uit de wind en beschut in de tuin wil zitten en direct privacy wil genereren, zijn deze kant en klaar hagen voor uw tuin in Hengelo de perfecte keuze. De bakken bestaan uit twee inlegvellen welke u aan weerskanten eruit kunt trekken om de kant en klaar haag vervolgens direct te kunnen planten.

De Hedera (klimop) plant is een zeer geschikte plant als tuinafscheiding in Hengelo en groeit in alle grondsoorten. Ze zijn winterhard en wintergroen of -bont. Daarnaast zijn ze als decoratie, voor een schutting, schuur of muur ook zeer geschikt

Colchica als kant en klaar haag Hengelo Woerner als kant en klaar haag Hengelo Helix als kant en klaar haag Hengelo Goldchild als kant en klaar haag Hengelo Glory de Marengo als kant en klaar haag Hengelo



De voordelen van een kant en klaar haag in Hengelo

Volgroeid
Besparing van tijd
Gemak en eenvoud
Direct een afscheiding
Winterhard
Direct privacy
Makkelijk en snel te plaatsen
Groenblijvend


Voor meer informatie over onze kant en klaar hagen bezoekt u onze soorten kant en klaar hagen pagina of bekijkt u één van onze andere pagina's.









Neem vrijblijvend contact met ons op