Logo Hedgeworld Corona Scheidingsscherm OldenzaalHedgeworld
Oostkanaalweg 2a | 2445BA Aarlanderveen | Tel: 0172 - 475502

Bel direct 0172 - 475502


Corona Scheidingsscherm Oldenzaal

Bent u ook gesteld op uw gezondheid in Oldenzaal en houdt u van groen? Dan is een Kant & Klaar Haag iets voor uw terras!


Corona Scheidingsscherm Oldenzaal

CORONA SCHEIDINGSSCHERM OLDENZAAL
01-07-2020

Kant en klaar haag te gebruiken als scheidingsscherm tijdens de corona crisis, direct een perfect groene afscheiding en voldoende afstand op uw terras voor de corona maatregelen

Met de kant en klaar haag haalt u een volgroeide haag in huis die makkelijk zelf te verplaatsen is. De hagen zijn als ze geleverd worden tot volledige hoogte begroeid. De prijzen van de kant en klaar hagen variëren, maar Hedgeworld.nl is altijd een van de goedkoopste van Oldenzaal en omstreken. Wilt u uw terras weer openen en er voor zorgen dat uw klanten voldoende afstand houden i.v.m. de corona maatregelen en zo een infectie met covid-19 voorkomen? Dan is onze Kant en Klaar Haag iets voor u! De hagen kunnen snel geplaatst worden en zien er daarna uit alsof deze er al eeuwen staan.

Hedgeworld.nl levert corona scheidingsschermen rechtstreeks aan de horeca in de omgeving van Oldenzaal. Wilt u als horeca ondernemer een hedera haag neem dan contact op met Hedgeworld. De kant en klaar hagen kunnen door ons bezorgd worden in Oldenzaal en omstreken of opgehaald in ons afhaalcentrum.

Veilig terras tijdens de corona crisis
In de volksmond noemt men de kant en klaar haag ook wel kant en klare heggen. Op de pagina soorten ziet u de beschrijving voor het planten van de kant en klaar haag. Hedgeworld.nl is de leverancier van de kant en klaar hagen in Oldenzaal, u kunt ze bij ons bestellen. De kant en klare haag is makkelijk te snoeien met een heggeschaar, het snoeien doe je 2 maal per jaar. De meeste kant en klare hagen zijn niet gevoelig voor ziektes en groeien makkelijk. De kant en klaar haag is een prima afscheiding voor de corona maatregelen en houdt uw terras klantvriendelijk. Hedgeworld.nl is het verkoopadres voor uw kant en klaar haag in Oldenzaal.

Voorbeelden van projecten met kant en klaar hagen (Hedera Hagen)

Kant en klaar haag fietsenstalling Rotterdam

IN NO-TIME EEN HELE GROENE WAND

Deze fietsenstalling in aanbouw in hartje Rotterdam kreeg in één keer een vriendelijke uitstraling met al dat groen te midden van al dat beton en steen midden in de stad. Het mooie van de Hedera heg is dat deze het hele jaar groen blijft, dus ook in de grauwe winter zorgt deze groene wand voor een beetje kleur in de stad.De corona scheidingsschermen worden door ons in bakken gekweekt, met daaraan een verticaal rek van 120 centimeter breed en 180 centimeter hoog en zijn helemaal volgroeid.

Voor wie snel een horeca terras met afscheidingen neer wil zetten zijn deze kant en klaar heggen voor uw tuin in Oldenzaal de perfecte keuze. De bakken bestaan uit twee inlegvellen welke u aan weerskanten eruit kunt trekken om de kant en klaar haag vervolgens direct te kunnen planten.

De Hedera (klimop) plant is een zeer geschikte plant als corona scheidingsscherm van uw terras in Oldenzaal en groeit in alle grondsoorten of in bakken. Ze zijn winterhard en wintergroen of -bont. Daarnaast zijn ze als decoratie, voor een schutting, schuur of muur ook zeer geschiktWaarom kiezen voor een kant en klaar haag voor uw terras in Oldenzaal

Corona bestendig terras
Laat zien dat u Covid-19 serieus neemt
Automatisch 1,5 meter afstand tussen uw klanten
Ondanks corona maatregelen uw terras gezellig


Voor meer informatie over onze kant en klaar hagen bezoekt u onze corona scheidingsschermen pagina of bekijkt u één van onze andere pagina's.

Neem vrijblijvend contact met ons op